Translate

pondelok 6. mája 2013

Argan OIL 100% 20 ml






100% arganový olej, vyrobený lisováním jader plodů argánie trnité zastudena. Argánie trnitá roste pouze v jihozápadní části Maroka, jinde se ji nepodařilo vypěstovat, proto bývá arganový olej nazývaný marockým zlatem apod. a patří mezi nejvzácnější oleje. Díky vysokému obsahu esenciálních mastných kyselin, antioxidantů a tocopherolu (látka bohatá na vitamin E) vykazuje arganový olej příznivé účinky na kvalitu pokožky celého těla, vlasů, nehtů atd.

Arganový olej Dr. Egrt

chrání pokožku před vysycháním a činí ji hebkou a vláčnouzmírňuje proces stárnutí pokožky, revitalizuje kůži, vyhlazuje vrásky, podporuje hojení jizev
chrání pokožku před vysycháním a činí ji hebkou a vláčnou
zmírňuje proces stárnutí pokožky, revitalizuje kůži, vyhlazuje vrásky, podporuje hojení jizev
výrazně napomáhá při léčbě lupenky, ekzémů a jiných onemocnění kůže
posiluje vlasy, dodává jim lesk a pružnost
napomáhá při problémech s akné
neutralizuje volné radikály a chrání tak kůži před agresivním prostředím
hydratuje a vyživuje vlasy po koupeli nebo po plavání
posiluje měkké a lámavé nehty
Způsob užití:

Pro použití na pokožku nebo pleť - stačí nanést malé množství na obličej, krk nebo dekolt a jemně vtírat, dokud nedojde k úplnému vstřebání.
Pro použití do vlasů - aplikovat 30 minut před mytím vlasů a rozetřít po celé jejich délce, po umytí budou vlasy krásně jemné a lesklé.
Pro použití na nehty – dle potřeby potírat nehty olejem
Arganový olej je v Evropě znám teprve krátkou dobu, ale vědomí o jeho výjimečných kosmetických účincích se šíří velmi rychle. Je skutečným elixírem krásy pro obličej o tělo.
Objednajte si v  našom eshope.