Translate

sobota 5. januára 2013

Cielená výživa-kĺby a pohybový aparát


ARTHRON 4


Bezbolestný pohyb pre aktívny život
Prečo užívať Arthron 4?
Pomáha chrániť, vyživovať a regenerovať kĺby.
Má pozitívny vplyv na správnu štruktúru a obnovu kĺbov.
Zlepšuje elastické a mechanické vlastnosti kĺbových chrupaviek.
Prispieva k potlačeniu kĺbovej stuhlosti.


ARTHRON 4
V ľudskom tele je viac než 180 kostí spojených kĺbmi. Medzi najčastejšie poruchy pohybového aparátu patrí artróza či osteoartróza a artritída. Osteoartróza najčastejšie postihuje kĺby kolien a bedrové kĺby, výnimkou ale nie sú ani drobné kĺby. Najúčinnejším riešením je užívanie doplnkov stravy s látkami, ktoré degeneratívne zmeny chrupavky spomaľujú. Medzi tieto látky patrí predovšetkým glukosamin, chondroitin,, MSM a boswellia, teda presne látky obsiahnuté v prípravku Arthron 4.
ÚČINNÉ LÁTKY ARTHRONU 4:Prípravok obsahuje 4 farmakologicky účinné látky pre obnovu, regeneráciu a zlepšenie pohyblivosti kĺbov:
- glukosamin sulfát
- chondroitin sulfát
- MSM
- boswellia serata
Pri pravidelnom používaní sa tieto látky dobre vstrebávajú a ovplyvňujú kĺbovú chrupavku. Podporuje tak obnovu a regeneráciu kĺbov a zlepšuje ich pohyblivosť.
lukosamin sulfát - chráni kĺbovú chrupavku, prispieva k mechanickej odolnosti kĺbov, znižuje ich pohyblivosť.
Chondroitin sulfát - pri dlhodobom užívaní (aspoň 2 mesiace) má priaznivé účinky proti bolesti a zápalom pri artróze kĺbov.
MSM - má protizápalové účinky, mierne tlmí bolestivosť a opuchy kĺbov pri osteoartróze.
Boswellia serata - tlmí chronické zápaly kĺbov a pohybového aparátu.
Zloženie:
glukosamin sulfát (500 mg), chondroitin sulfát (70 mg), MSM (150 mg), boswellia serata (30 mg), Vitamin C (15 mg), stearan hořečnatý (16 mg) 

Dávkovanie:
2-3 tablety denne. Vždy dostatočne zapiť vodou. 

Upozornenie:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen dětem, těhotným a kojícím ženám. Skladujte v suchu a temnotě při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.